Ingrediente:
300 g ciuperci fierte
2 cepe
2 ardei
2 felii paine
3 lg ulei
2-3 lg maioneza
sare
patrunjel verde
Fierb ciupercile, le strecor bine de apa si le calesc impreuna cu ceapa tocata si ardeii.
Le puneti in robot impreuna cu painea si amestecati in timp ce adaugati treptat uleiul. La final amestecati si patrunjelul si maioneza.
Se serveste rece, iar cine iubeste salata de vinete va fi incantat de acest pateu.
Ai incercat sa calesti ciupercile in ceva ulei de masline? Si cand sunt aproape gata sa le sarezi, piparezi, astfel tot gustul va raman unde trebuie nu in apa in care le fierbi. Aceasta metoda este ideala si pentru o salata de ciuperci cu maioneza parfumata cu usturoi.
da, ai dreptate ca asa se pastreaza mai bine aroma 🙂
l-am facut azi…e super bun
@Michelle ma bucur ca ti-a placut 😉
Ti-as da un sfat. Scoate floricelele din fondul paginii, fiindca eu una un vad reteta. Floricelele pot sta si pe margine..
fondul paginii este complet alb, floricelele sunt doar pe margini. cred ca este o problema cu incarcarea paginii pe calculatorul dvs.