Am mai facut eu biscotti in trecut dar nu mi-au placut cum au iesit. Abia de aceasta data am reusit sa ii fac pe gustul meu si desi extrem de crocanti, au fost deliciosi langa o cana de cafea sau lapte cald.


Pregatiti doua aluaturi:

1 Aluatul de vanilie
150 gr de faina
un praf de sare
50 gr zahar
25 gr unt
1 ou
esenta de vanilie

2 Aluatul de cacao
– folositi aceleasi ingrediente, doar ca inlocuiti aroma de vanilie cu o lingura de cacao.


Pregatiti aluaturile frecand oul cu zaharul, adaugand esenta de vanilie/cacaoa si apoi treptat faina.

Intindeti foile de aluat (veti obtine un aluat destul de moale, deci pregatiti faina din belsug pentru maini), suprapuneti-le si rulati-le. Dati la cuptor pana se coace aluatul.

Scoateti din cuptor prajitura (ar trebui sa se lateasca foarte mult la cuptor), lasati sa se raceasca si taiati-o felii. Asezati feliile inapoi in tava si mai dati o data la cuptor, la foc mic pana devin crocante.