Am reusit sa pun pe blog o aplicatie pe care de foarte multa vreme doream sa o fac functionala. Momentan este in faza de probe si de experimentari, dar voi lucra la ea si in scurt timp sper sa devina o sursa pretioasa de idei si de inspiratie pentru toti cititorii mei.

In ce consta acest calendar?

Pentru ca inca pe site-urile si blogurile culinare romanesti nu am remarcat sa fi aparut un calendar de acest gen, vreau sa va povestesc pe scurt despre el.

Este un calendar care va ajuta sa tineti minte evenimente importante, fie ca este vorba despre unele sarbatori, fie ca este vorba de un fruct sau o leguma care acum este in sezon sau simple idei de meniu pentru o zi oarecare.

Voi incerca sa ofer cateva informatii pentru fiecare subiect – de exemplu, daca vorbesc despre caise va voi indrepta catre o reteta cu caise, daca este o sarbatoare voi da cateva idei de meniu sau cateva obiceiuri populare specifice.

Tot in acest calendar veti gasi si evenimentele pe care le organizez (Atelierele culinare) sau evenimente la care voi participa si unde ne putem cunoaste.

Cum pot urmari acest calendar?

Exista doua optiuni, depinde mult de cum va este voua mai usor.

1. Sa il urmariti direct de pe blog. Calendarul va ramane in partea dreapta sus sub forma unei agende cu evenimentele cele mai apropiate. Cu un simplu click puteti afla mai multe informatii despre ele.

2. Importand calendarul si adaugand astfel aceste evenimente calendarului dumneavoastra Google – asta in cazul in care il folositi deja.

Concluzii

Sper ca acest mic calendar sa va fie util si sa va inspire. M-ar bucura mult sa stiu ca va pot ajuta cu aceasta mica aplicatie si imi doresc mult sa imi spuneti parerea voastra despre acest subiect :).