7 moduri in care poti utiliza servetelele pentru uscator 
Servetelele parfumate pentru uscator sunt pentru mine o descoperire recenta, fiind un produs care s-a dovedit util dupa ce am cumparat un uscator de rufe. Ele au rolul de a parfuma usor hainele si de a le reduce electricitatea statica si am incercat cele doua sortimente din imaginea de mai sus, din dm drogerie markt.


Improspateaza pantofii
Fie ca sunt pantofi de sport care au nevoie de un plus de prospetime sau incaltaminte pe care o depozitezi pentru un alt sezon, poti pune in fiecare cate un servetel (sau o jumatate). Acesta parfumeaza si improspateaza interiorul incaltamintei. 

Indeparteaza parul de animale de pe haine si mobila
Asa cum indeparteaza electricitatea statica in uscator, servetelele pentru uscator te ajuta sa indepartezi mai usor parul de animale de pe haine sau mobila.
Pentru haine, freaca usor servetelul pe haina si apoi foloseste o perie de haine pentru a indeparta parul.
Pentru mobila, poti chiar sa il umezesti usor.
Servetelele pentru uscator folosite astfel pot fi noi sau deja folosite la uscarea hainelor. 

Ajutor in trusa de cusut
Cand aia ceva de cusut sau de reparat, pregateste ata in ac si apoi trece un servetel pentru uscator pe intreaga suprafata a atei. Astfel, ata se va incurca mai putin si va trece mai usor prin materialul pe care il cos. 

Improspateaza valizele sau gentile
Inainte sa depozitezi valiza sau o geanta pe care nu o vei mai folosi o vreme, pune in ele cate un servetel pentru uscator pentru a pastra un miros parfumat in interior. 

Haine parfumate in dulap

Daca vrei sa ai haine parfumate mai mult timp, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi un servetel pentru uscator intre hainele din dulap. Poti face asta mai ales in cazul hainele pe care le depozitezi pentru un alt sezon.

Curata talpa fierului de calcat

Umezeste un servetel pentru uscator si curata cu el talpa fierului de calcat pentru a indeparta depunerile de pe aceasta. 

Foloseste-l in casa pe obiecte care se electrizeaza
Sterge cu un servetel pentru uscator obiectele din casa care tind sa se electrizeze. Poti sa stergi cu el peria de par, perne care electrizeaza, haine sau chiar si draperia daca iti cauzeaza probleme de acest tip.