Am tinut calendarul de Advent in fiecare an de cand am copii. Chiar de pe vremea cand Natalia era bebelus si nu intelegea despre ce e vorba, ma bucuram eu sa ii ofer in fiecare zi o micuta jucarioara, o agrafa noua sau o pereche colorata de sosete.
In anii ce au urmat, calendarul nostru de Advent s-a tot schimbat. Intr-un an am facut un calendar de Advent doar din carti, in altii doar din activitati (aceasta versiune este si cea mai solicitanta).
Dar desi ma bucuram de bucuria lor, parca tot imi doream ceva si pentru mine. Si iata ca in acest an mi se indeplineste dorinta si am un calendar de Advent si pentru sufletul meu.

Zile de Craciun – Ganduri de sarbatori este o carte deosebita de la Editura Cartemma, care ne incurajeaza sa ne pregatim de sarbatoare concentrandu-ne zi de zi pe ceea ce conteaza cu adevarat. Un exercitiu de bucurie, credinta si recunostinta.

Imi plac nespus de mult si ilustratiile si imi pare ca redau atat de bine atmosfera care ar trebui sa o avem in suflete in aceasta perioada speciala a anului: liniste, introspectie, rabdare si iubire.

Anul acesta Adventul va fi special. Pentru ca pe langa activitatile cu copiii, vom citi si cate o pagina din aceasta carte si vom povesti despre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi.

Sper sa va faceti si voi acest cadou si va astept in luna decembrie sa sarbatorim impreuna! 🙂