Cu mare bucurie si entuziasm va anunt ca se va organiza la Timisoara evenimentul culinar al anului, pe care nu aveti voie sa il ratati! 🙂

IMG_2963
In primavara, va povesteam aici  – Grill Champions tour ed. III,  despre participarea noastra la acest eveniment si va aratam minunatele mancaruri preparate atunci de cei doi bucatari. Acum aveti ocazia sa participati si voi, cei din Timisoara, la un eveniment unde va pot gati cei doi, sa vedeti in actiune grill-urile de care tot v-am povestit eu pe blog si sa va bucurati de irezistibilul meniu de iarna propus in cadrul evenimentului. 

Iata si comunicatul de presa, pentru mai multe detalii despre eveniment si meniu:

Doi campioni mondiali ai barbecue -ului, Camillo „Don Caruso” Tomanek şi „Don Marco” Greulich, vor pregati retete proprii, specifice sezonului de iarna în cadrul celei de-a patra editii Grill Champions Tour , care va avea loc Sambata, 8 Decembrie, în Timisoara. 
Turul campionilor specialişti în „grătare” va fi găzduit în zona de vest a ţarii unde cultura gătitului în aer liber este una cuprinzătoare de la tradiţionalele preparate româneşti de Sărbători până la delicioase influenţe culinare austro-ungare. 
În cadrul evenimentului – un veritabil „barbecue show” începând cu ora 13:00 – pasionaţii şi amatorii de grilling prezenţi la eveniment, vor putea savura preparate la grătar pregătite chiar sub ochii lor, vor primi sfaturi utile de la cei doi maeştrii care vor împărtăşi unele dintre secretele lor cu care au câştigat numeroase premii internaţionale. 
Participanţii vor putea degusta în cadrul show-ului muschiuleţ de porc umplut, piept de raţă pe placă de cedru, curcan afumat în grill ceramic şi multe alte surprize la grătar.

 

În cadrul evenimentului, preparatele vor fi aromate de amestecul de condimente naturale pentru barbecue Don Marco’s, produse in Germania. 
Grill-urile cu gaz şi carbune pe care vor găti cei doi maeştri sunt asigurate de CampingGrill.ro şi poartă marca elveţiană OutdoorChef ce se remarcă prin sistemul tip pâlnie® protejând alimentele faţă de aprinderea grăsimilor, sistem patentat, unic în lume. 
În calitate de organizator al Grill Champions Tour, GrillSociety.ro se bucură de sprijinul partenerilor săi tradiţionali: brand-ul elveţian OutdoorChef – unul dintre cei mai renumiţi producători de grill-uri din lume; CampingGrill.ro – online shop specializat in produse pentru grilling & barbecue; Corcova – podgorie nouă care reia tradiția producerii vinului de calitate, inițiată în zona Mehedinti în urma cu mai multe sute de ani precum şi de sprijinul local oferit de elegantul Hotel Reghina Blue****
Grill Champions Tour, o iniţiativă a GrillSociety.ro , este un eveniment premium dedicat pasionaţilor de grilling şi barbecue din România, iar accesul in cadrul evenimentului se va realiza pe bază de voucher de participare.

Pentru mai multe detalii si rezervari:

  • 0720472827 

IMG_2958