Ingrediente:

3-4 fire de praz
1 morcov
1-2 cartofi mari
1 aripa curcan
sare si piper

Niciodata nu am crezut ca o supa bazata mai ales pe praz poate sa fie atat de gustoasa. Am privit reteta neincrezatoare, dar pentru ca aveam o aripa de curcan in figider si nu mai aveam ce sa gatesc cu un manunchi de praz, am decis sa incerc. Rezultatul m-a cucerit! 🙂

(reteta am gasit-o la o mie si una)

Intr-o oala am pus la fiert curcanul, prazul taiat in bucati cam cat o jumatate de palma, cartofii taiati cuburi si morcovul taiat in doua. Dupa ce au fiert temeinic, le-am scos din supa si le-am lasat un pic sa se raceasca.

Am acordat o atentie mai speciala aripei de curcan, care are mai multa carne decat 2 pulpe de pui. Am curatat cu atentie carnea de pe ea si le-am bagat in robot impreuna cu legumele.

Am facut o pasta cremoasa, pe care am adaugat-o apoi in supa, amestecand incet.
Am mai lasat sa dea o data in clocot. Am servit supa cu crutoane.