Ingrediente:
6-8 cartofi albi
2-3 morcovi
radacina patrunjel
telina
ceapa
Supa crema de cartofi este o metoda rapida de a gati ceva foarte gustos cu minim de ingrediente si de timp. Cartoful este ideal pentru supa-crema oentru ca ii asigura o textura matasoasa si densa.
Legumele le fierbeti, le strecurati si le pasati bine. Apoi le adaugati inapoi in apa care au fiert lingura cu lingura, amestecand continuu sa nu se lipeasca. Se mai da o data in clocot si se serveste fierbinte cu crutoane.
Mmmmm… cred ca e delicioasa! Trebuie incercata 🙂
@ina – da, da,trebuie neaparat incercata! 🙂
ce bunatate! o idee grozava…
@ducesa – multumesc 🙂
Tocmai am gatit reteta asta si a iesit asa de buna!Acum si mami vrea sa gateasca!Vreau sa stii ca printre primele dati cand imi iasa mancarea foarte buna!I love this feeling!
Multumesc Ana pentru blogul tau. E principala mea inspiratie. Poate si din cauza ca poarta semnatura ta!
Cu drag,
Laura
Laura fix asta am gatit si eu zilele astea 🙂 Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Va imbratisez cu mult drag si pe tine si pe mama ta 🙂 tot sper sa ne revedem intr-o zi 🙂