Statistici si venituri pentru bloggeri si creatori de continut
Cand esti blogger sau creator de continut, veniturile tale sunt deseori fluctuante si cel mai probabil vin din mai multe surse. Iar atunci cand vin din mai multe surse si intra in cont la date diferite, deseori iti este mai greu sa urmaresti care sunt veniturile tale reale.

In plus, aceste venituri sunt influentate si de datele de trafic si este bine sa iti creezi un loc unde sa le urmaresti in paralel pe toate.

Tocmai de aceea am creat PDF-ul de mai jos. Am incercat sa structurez pe el informatiile care stiu ca sunt utile, dar am lasat si cateva spatii libere in caz ca esti prezenta si pe alte retele sociale.

Statistici si venituri pentru bloggeri si creatori de continut


Noteaza evolutia lunara a traficului de pe blog, a abonatilor la newsletter, a celor care iti dau Like pe pagina de Facebook sau Follow pe Instagram sau pe Pinterest. Adauga si alte retele pe care esti prezenta si unde publici continut.
Apoi, tine si evidenta veniturilor lunare din activitatea ta online si aduna la fiecare final de luna sumele primite din campaniile si colaborarile pe care le ai.

Pe mine ma ajuta foarte mult sa am toate aceste date la un loc si sa pot urmari evolutia lucrurilor pe parcursul lunilor.

Iti doresc mult succes si sper sa iti fie util acest instrument!

Il poti descarca gratuit de aici.

Citeste si alte articole despre WAHM