Trebuie sa recunosc ca am cateva branduri romanesti care imi sunt tare dragi, iar Prisaca Transilvania este unul dintre ele.
Acum cateva luni va povesteam despre produsele lor apicole (vedeti aici articolul), destinate in special sezonului racelilor. Cand am publicat acel articol, mai multe dintre voi, cititoarele mele, mi-ati scris sa imi laudati si gama lor de produse cosmetice – Sînziana.


Inainte sa trec mai departe, lasati-ma doar sa laud putin si alegerea acestui nume atat de frumos si de poveste, dar si ambalajelesi designul etichetelor! 🙂

Gama de cosmetice Sînziana o gasiti pe vegis.ro, la sectiunea speciala dedicata produselor de la Prisaca Transilvania

Revenind la povestea mea, tare m-am bucurat sa le incerc si eu produsele cand le-am primit cu cateva saptamani in urma. Si bucuria mi-a fost si mai mare cand am regasit pe lista de ingrediente si Antioxivita, un antioxidant 100% natural extras din samburi si pielite de struguri, realizat dupa un brevet de inventie medaliat cu AUR  la Salonul International de Inventica IWIS de o doamna minunata din Oradea, pe care am avut norocul sa o cunosc online.

De fapt, aceasta gama de produse are ca ingredient comun acest produs, realizat din struguri romanesti, si ii aduc beneficiile si in ingrijirea si intretinerea tenului, impreuna cu apa termala romaneasca si alte ingrediente naturale.

Cremele lasa tenul hranit si catifelat, mai luminos si cel putin din experienta mea, au redus si micile iritatii ale pielii.
Am introdus in rutina zilnica laptele demachiant, foarte eficient si hranitor, dar si crema de maini care ma ajuta sa trec cu bine spre sezonul rece.

Va recomand cu drag aceste produse si daca le-ati incercat deja sau le veti incerca, m-as bucura mult sa imi scrieti in comentarii si sa imi povestiti experienta voastra cu ele.