Dupa o (prea) lunga absenta, iata ca m-am intors si eu pe blog. Va marturisesc ca mi-a fost tare-tare dor sa postez, sa fotografiez, sa impartasesc retetele cu voi. Dar in acelasi timp nu cumva sa credeti ca eu nu am urmarit blogurile mele dragi si nu am vazut ca bucataresele au fost tare ocupate in aceasta perioada.

De fapt si eu am fost, doar nu cu gatitul.

Ne-am mutat intr-o casuta la vreo 10 km de Timisoara si asta a adus multa agitatie cu amenajatul si mutatul. De fapt nu sunt inca toate gata si inca nu ma pot desfasura si nu ma pot folosi complet de noua mea bucatarie (gasiti aici o poza).

Dar incet, incetisor se aseaza ele lucrurile si voi intra din nou in normal: cu gatitul si postatul.

Incepem cu o mancare simpla: o salata de toamna cu ton.

Aveti nevoie de aproximativ 200 grame de paste integrale, 4-5 linguri de maioneza, 1-2 linguri de sos de usturoi (sau praf de usturoi), 200 grame de boabe de porumb, 2 conserve de ton bucati, 1 fir de praz si 1 ardei rosu.


Scurgeti tonul si porumbul, fierbeti pastele, lasati-le sa se raceasca si amestecati toate ingredientele.
Este o masa foarta aromata si satioasa. Sa nu mai vorbim ca se face tare repede! 🙂