Hellene ma provoaca sa marturisesc ce mai fac eu pe net. Un moment de panica…mai intru eu altundeva decat pe unde ma poarta Google Reader-ul???? Ei bine, da!

Chiar am trei posturi cu locuri de „pierdut vremea” impartite pe categorii:

Romanesti
Straine si
Edituri.

Pe langa asta mai amintesc:

Radio Guerilla – toata ziua asta ascult! Acasa pe net, in masina, chiar si baiatul imi pune Guerilla in masina lui! …sa-mi faca pe plac! 😉 Plus folosesc des site-ul sa identific melodiile pe care le cant (extrem de fals) la volan!
Photo.net – cand intru aici nu mai pot iesi! dau click la nesfarsit pe poze…BTW nu am nimic impotriva pozelor alterate digital. Ba mai mult, imi place creativitatea regasita in ele!
Project SyndicateProject Syndicate is an international association of 324 newspapers in 132 countries – acesta a devenit un loc special pentru mine. Un loc exceptional, articole deosebite, oameni fascinanti!
Tickle – teste, teste, teste! De la cele mai serioase, la unele complet degeaba!
Fares – pentru cei ce nu stiu asta despre mine: sunt o impatimita a ceaiurilor! 🙂 si nu fac o baie fara sa picur ceva ulei de plante in apa!
L’occitane – pentru putinele momente de rasfat veritabil!
BHG – site pentru gospodina din mine!

Poate imi dezvaluie si Jen si Alin (cand se intoarce!) ce site-uri citesc ceva mai des! Pentru ca sunt sigura ca mai aflam de locuri interesante ;))