Ingrediente:

pulpe de pui
sucul de la o lamaie
2-3 catei de usturoi dati prin razatoarea fina
2 lingurite cimbru uscat
2-3 linguri ulei de masline
1 lingurita sare
1 lingurita piper

Aceasta reteta este considerata una specifica bucatariei americane, dar, desi multi ar fi reticenti la a imbaia carnea in lamaie, aceasta reteta amesteca in cantitati ideale gustul acrisor al lamailor cu aroma puternica a cimbrului si usturoiului.

Intr-un bol amestecati bine sucul de la lamaie, uleiul, cimbrul, usturoiul, sara si piperul.
Lasati carnea de pui sa stea putin in acest amestec pentru a patrunde aroma. Apoi scotand cu grija puiul (pentru a nu lasa sa se scurga de pe el pretioasa potiune), aranjati-l in tava si dati-l la cuptor.

Veti obtine un pui crocant si aromat, care merge cu mai multe tipuri de garnituri. Eu l-am servit cu cartofi nemtesti cu mazare.