Pui in sos de soia cu susan
Daca sunteti in cautarea unei retete rapide pentru cina, aceasta sigur va fi pe gustul vostru!
Aceasta reteta se prepara foarte simplu si rapid si este foarte aromata, mai ales daca iubiti mancarurile cu influente asiatice.

Pui in sos de soia cu susan

Ingrediente
4-5 pulpe de pui dezosate
3 linguri de sos de soia
1 lingura de otet de vin
2 linguri de zahar brun
1 lingurita de ulei de susan
cate un varf de lingurita de piper si optional scortisoara, anason si fenicul

3 catei de usturoi
2 linguri de ulei

La servire: seminte de susan si ceapa verde
*am folosit susanul alb de la dm

Amestecati zaharul cu sosul de soia, otetul, uleiul de susan si condimentele. Amestecati pana zaharul se dizolva si apoi adaugati puiul in acest sos si amestecati usor, sa va asigurati sa sosul imbraca bine fiecare bucata de carne.

Puneti ulei in tigaie si caliti usturoiul tocat. Apoi adaugati bucatile de carne impreuna cu sosul si gatiti-le pe fiecare parte pentru aproximativ 10 minute, pana cand carnea este gatita complet si sosul s-a redus.

Cand puneti in farfurie, presarati peste susan si ceapa verde.
Serviti cu orez simplu sau cu legume chinezesti.