PARTENERI GUSTOSI

Boromir este unul dintre liderii nationali din industria de morarit, panificatie si patiserie, cu o cota de piata de 10% din piata de morarit, avand 6 centre de productie in zone diferite din Romania: VALCEA, SIBIU, DEVA, IASI BUZAU, SLOBOZIA si 5 centre de distributie in toata tara.
Compania noastra ofera o gama variata de produse traditionale si inovatoare care satisfac toate exigentele de calitate, sanatate, siguranta, originalitate si traditie. Principalele produse ale companiei sunt grupate in functie de modalitatea de consum, astfel:
– Produse de patiserie :
o Produse de zi cu zi : croissanti, briosa piccolina, prajitiura tortina cu diferite umpluturi ;
o Produse pentru sarbatori si ocazii speciale : cozonac traditional romanesc si o gama larga de cozonac cu diferite umpluturi
o Gama “Pune-i crema acasa” : foi cremsnit, blaturi de tort, piscoturi de sampanie

– Produse de morarit :Fainuri de grau moale; Fainuri speciale pentru retail; Gris; Arpacas; Malai
– Produse de panificatie :Paine; Covrigi; Specialitati

– Paste : De grau moale : scurte (de diferite forme), lungi; De Grau dur : scurte, lungi
– Biscuiti
– Fugi de cereale si cereale expandate
– Produse zaharoase : Rahat, Halva, Glucoza tablete

In prezent, vanzarea produselor se face la nivel national atat in magazine proprii specializate cat si in retail modern, in supermarketuri si hypermarketuri precum: Kaufland, Metro Cash@Carry, Selgros, Rewe (XXL si Penny), Profi, Minimax si Magazinele Micro, Mega Image, Cora, Real, Billa etc. Prin participarea la targurile internationale de profil, am reusit ca datorita calitatii deosebite a produselor noastre, sa ne impunem si pe pietele externe. In prezent exportam in tari precum Italia, Spania, Marea Britanie, Franta, Germania, Ungaria si SUA.


LACTITALIA este o societate românească constituită 100% de investitori italieni, care au adus know how tehnologic şi comercial, cu experienţă în sectorul producţiei de brânzeturi de mai mult de 85 de ani.