Paine cu unt, cascaval, castravete si mar

Dupa prima luna de gradinita (am povestit aici cum a decurs la noi), in prag de prima vacanta, revin cu inca 3 idei simple de pachetel.
Mare lucru nu s-a schimbat de la ultima postare pe tema asta (o gasiti aici), poate doar ca Natalia a inceput sa accepte sa manance si cu mana, deci sandwichurile nu mai trebuie taiate cubulete. Dar nici simple nu le las! 🙂


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dupa cum vedeti in poza de mai sus, un pachetel simplu poate fi de mare efect cu putina rabdare si imaginatie. Pentru taiat am folosit forme simple de cookies, de inox si de plastic.

Pe mine ma ajuta foarte mult cutiuta cu etaj, putand astfel pune si mancare si ceva fruct.

In exemplul de mai jos, am pregatit o omleta cu branza si mazare si pe langa marul traditional, am pus si cateva cubulete de ananas.

Omleta cu branza si mazare, castravete, mar, ananas

Iar la final, va mai arat un pachetel unde am folosit formele de muffin din silicon pe post de recipiente pentru legume. 

Sandwich toast cu branza, rosii cherry si castraveti


Dupa cum vedeti, Natalia adora castravetii si ei sunt cam nelipsiti din meniul zilnic. In plus fata de ce v-am aratat in aceste doua articole, avem o zi pe saptamana de iaurt, adica pachetelul trebuie sa contina un mic iaurt si cereale. Pana acum, i-am pregatit Nataliei un amestec de fulgi (porumb, ovaz), seminte (mai ales de floarea soarelui) si merisoare. 
Voi ce mai puneti in pachetel? 🙂