Pentru ca luna august tot fierbinte se anunta si pentru ca avem nevoie de mici escapade chiar daca ramanem in oras, ne-am gandit sa punem la cale un nou atelier culinar. Si nu unul oarecare ci unul plin de surprize, de dulciuri si de zambete! 🙂

Pentru ca stiu ca iubiti mult dulcele si stiu ca nici o prajitura din lume nu v-ar putea determina sa porniti cuptorul, am hotarat impreuna cu cameliaminisan.blogspot.com sa cream un atelier cu dulciuri reci.

Vom savura mici deserturi inghetate si foarte colorate si va voi invata cum sa faceti in cateva minute un desert elegant si foarte gustos – Cheesecake. Vom lucra cu mai multe arome si vom savura la fata locului rodul muncii noastre.

In plus mai pregatim cateva surprize care vor fi dezvaluite doar participantilor 🙂

_________________________________
Info Atelier Deserturi de Vara:Data: vineri 13.aug, ora 20Locatia: Terasa Hotel Ana – Calea Martirilor 100, Timisoara (z.Girocului)Taxa de participare (se achita la sosire): 30 Ron/adult (10 Ron/copil intre 3-10ani)Inscrieri: ama2675@gmail.com sau 0723 049 584 – CameliaTaxa de participare acopera toate ingredientele necesare atelierului (alimentare si nealimentare).
Alaturi de noi sunt culinar.ro si Lactitalia.