Sa stiti ca de la ultima intalnire in care am pregatit cookies, in echipa Menta si Usturoi nu a fost deloc liniste. L-am intampinat pe Iepurila si am desenat, cantat si smotocit iepurasi impreuna cu peste 100 de copilasi veseli si am pregatit detaliile urmatorului eveniment marca Menta si Usturoi.

Si pentru ca nu in zadar sustinem ca impreuna cu noi descoperiti cu gusturi noi, aceasta editie este una dedicata exclusiv degustarilor oferite de Lactitalia, Crama Oprisor si Restaurant Bavaria. Adica branzeturi, vinuri si un pranz delicios.

Tema: Degustare de branzeturi
Data: 25 Apr, orele 11.00 – 14.00
Locatia: Restaurant Bavaria (in cadrul hotelului Angellis, vis-à-vis de Kappa si Euro)
Cost: 50 Ron/pers
Asa cum v-am obisnuit in editiile precedente, evenimentul va fi impartit in 2 momente, unul educativ, in care ne vor fi prezentate principalele tipuri de branzeturi si vom invata cu ce sa le asortam, urmat de cel creativ in care fiecare isi va orna propriul platou cu branzeturi. In prima parte a degustarii, partenerul nostru Lactitalia va prezenta 5 sortimente de branzeturi, oferind informatii interesante despre procesul de fabricare precum si sugestii de integrare a sortimentelor de branza intr-un meniu. Fiecare tip de branza va fi degustat, iar incununarea acestui moment va fi facuta de Crama Oprisor, care va prezenta cate un sortiment de vin potrivit fiecarui tip de branza. Soferi, pentru duminica eu zic sa apelati la un taxi. In cea de-a doua parte a evenimentului degustatorii vor fi provocati la un exercitiu de creativitate si indemanare. Asadar fiecare va trebui sa orneze un platou de branza si sa-l asorteze cu struguri, nuci, mere, smochine, prosciuto, ulei etc. Si pentru ca papilele noaste vor fi gadilate si rasfatate de atatea gusturi si arome… suntem siguri ca burtica isi va cere si ea drepturile, motiv pentru care Restaurant Bavaria ne intampina cu o masa delicioasa de pranz! Va asteptam asadar duminica, pe 25 aprilie, de la orele 11:00, in incinta Hotelului Angellis din Timisoara la o alta incursiune in lumea gusturilor noi.
Pentru inscrieri completati acest formular.
Pana atunci, sa aveti parte de zile delicioase!