Saptamana aceasta va propun un meniu structurat in functie de ingredientele de sezon. Va incurajez si pe voi sa procedati la fel cand va planificati meniul familiei, pentru ca munca voastra va fi mult usurata iar lista de cumparaturi va fi mai prietenoasa cu bugetul!
In plus, adaugati si ingrediente pe care le aveti deja in casa, pentru a scadea cat mai mult risipa si cheltuielile din impuls.


LUNI – ingredient principal: VARZA

Pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie

MARTI – ingredient principal: MORCOVII

Supa crema de morcovi cu unt

MIERCURI – ingredient principal: CONOPIDA

Piure de conopida cu rozmarin, cimbru si usturoi

JOI – ingredient principal: MERE

Paine cu banane si mere

VINERI – ingredient principal: SFECLA

Chipsuri de sfecla

SAMBATA – ingredient principal: CIUPERCI

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

DUMINICA – ingredient principal: BROCCOLI

Frittata cu broccoli si telemea de oaie