100 grame crema de unt
50 grame nuci maruntite putin
100 grame branza maturata Basky de la Lactitalia
Maruntiti putin nuca (dar nu prea tare, lasati bucati sa fie crocanta) si dati prin razatoare branza maturata.
100 grame crema de unt
50 grame nuci maruntite putin
100 grame branza maturata Basky de la Lactitalia
Maruntiti putin nuca (dar nu prea tare, lasati bucati sa fie crocanta) si dati prin razatoare branza maturata.
Salut!
felicitari pentru blog 🙂
Acum trei saptamani am lansat si eu unul de acest gen si vreau sa construiesc un blogroll de bloguri culinare. Vrei sa facem link exchange?
Daca da, ma gasesti la http://hapleablog.wordpress.com
Succes!
Hello,
de cand iti citesc blogul, am tot cautat produse Lactitalia prin magazine dar am gasit doar sporadic.
Unde pot gasi produsele lor?
oana
@Victor – te-am trecut si pe lista mea 🙂 felicitari pentru blog 🙂
@Oana – scuze ca am raspuns tarziu. Daca vrei intreaga gama, au un magazin de desfacere langa fabrica lor din Izvin. In rest, intr-adevar, in magazine sunt doar cateva produse, in functie de cum vor si magazinele.
M-ai innebunit cu branza asta cu nuci! Am mancat o singura data asa ceva si a fost deosebeit de bun, iar acum mi-ai adus aminte de gust. Trebuie sa o fac si eu!
@Poppy – e incredibil de buna! eu am mancat pentru prima oara asa ceva si am ramas uimita cat de bun poate fi 😉
eu am vazut ceva branzeturi de la lactitalia la magazinul nora de langa stadion. salutari!
mmmmm, arata delios, TREBUIE sa fac si eu 🙂