Dragii mei,

Ma bucur mult sa gazduiesc acest concurs si sa ofer sansa unuia dintre cititorii mei sa castige acest minunat platou de sushi de la Sushi Ya Timisoara.

Cu rusine recunosc ca nu aveam idee de existenta acestui restaurant in Timisoara si bucuria mea a fost cu atat mai mare cand l-am descoperit.

Un local mic, in spate la Bega (langa bijuteria Gia), cu mancare fantastica si un sushi delicios. Am fost foarte surprinsa sa descopar ca au meniul zilei la 19 lei in restaurant si livreaza sushi chiar si acasa! Iar cand am auzit de asa ceva, m-am gandit la doua lucruri: ce idee grozava de cina romantica si usoara acasa si ce solutie fantastica pentru un platou de sarbatori, pentru a impresiona musafirii!
Dar sa revenim la concursul nostru. 
Dragon Maki, preparatul din poza de concurs, contine: somon, ardei, castraveti, surimi, avocado si morcov si daca il castigati, il veti savura in atmosfera orientala a Sushi Ya Timisoara.

Tot ce trebuie sa faceti este sa:

1. Imi lasati un comentariu la acest articol si imi spuneti daca ati incercat vreodata sushi si daca da, ce va place la el.
2. Sa dati share pozei de concurs pe Facebook (gasiti poza aici)

Concursul se va incheia vineri, 20 decembrie 2013 si eu voi extrage castigatorul, cu random.org, din lista celor care au lasat comentariul aici pe blog.
Sambata dis-de-dimineata voi anunta aici castigatorul, iar acesta va trebui sa imi trimita un mail pentru a stabili detaliile aferente.

Multumesc si mult succes!

Later Edit

Dupa cum v-am promis, sambata dimineata voi anunta castigatorul.

Lista participantilor este
1 Bertácska2
2 Ceska777
3 teo blidariu
4 anca
5 Zsuzsa DAMIAN
6 edith
7 Adriana Stoian
8 Dana
9 Claudia Moser
10 Lau
11 Anca Cociuba
12 Oprisa Cristina
13 camelia puskas
14 Cristian
15 Cretu Veronica

Iar castigatorea este Dana! 🙂
Dana astept de la tine un mesaj sa stabilim detaliile 🙂

Multumesc tuturor participantilor si sper sa va incercati norocul si alta data! 😉