500 g ciuperci
ceapa
praz
ardei
crutoane
cascaval
2-3 oua
Incepeti prin a curata si toca ciupercile. Caliti-le incetisor intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand se evapora zeama lasata de ele.
Adaugati apoi ardei, ceapa si/sau praz si caliti-le impreuna pentru inca cateva minute.
Pregatiti o forma pe care o ungeti inainte cu unt si turnati acest amestec in ea, amestecand si crutoanele de paine.
Separat, razaliti cascavalul si amestecati-l cu ouale. Turnati compozitia peste ciuperci si dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Desi sunt barbat, ador sa trec din cand in cand in fata aragazului, la cratita. Conditia? Sa nu fie doamna mea pe langa mine, pentru ca sunt constient ca nu pun ce trebuie si cand trebuie, si… n-as suporta sa-mi dea sfaturi asa ca fac dupa capul meu: pun de toate si… culmea, iese bine, mi-o spun si-ai casei. Urmatoarea mancare va fi aceasta iar dupa cum arata in poze, imi ploua-n gura de pofta. O saptamana frumoasa, plina de realizari!
@nea costache – exact asa cred si eu: sa gatim dupa cum avem inspiratie 🙂 eu gatesc si dupa retete, dar mereu pun ceva de la mine pentru ca altfel nu mi se pare ca mancarea primeste amprenta mea. si incurajez fiecare bucatar sa faca asta 🙂
o saptamana frumoasa si tie si sa mai poftesti pe aici 🙂