Am folosit o caserola de aripioare de pui si le-am taiat la mijloc.
Pentru marinata am folosit (dupa ochi :)) ulei de masline, otet, sare, piper, zahar, boia, praf de usturoi, vin alb si un sos iute (eu am folosit ceva sos thailandez din comert). Am lasat aripioarele sa se balaceasca in voie in sosul asta cateva ore bune la frigider (ar fi preferabil sa-l lasati peste noapte) si cand a venit vremea sa le gatesc le-am turnat cu sos cu tot in tava.
Desi de obicei folosesc folie de aluminiu, de data asta am ascultat cuminte sfaturile Silviei si am lasat tava descoperita si in primele 20 de minute le-am lasat la foc puternic. Abia dupa aia am dat focul mai incet si le-am lasat sa se patrunda bine.
Aripioarele sunt incredibil de fragede si crocante (paradoxal!?) si gustul este incredibil 🙂
Wow, ma bucur ca am inpirat pe cineva! Sa va fie de bine! :)))
@Silva – si ghici ce am facut din nou in seara asta? 😀
hmmmm…. wings? iuti? 🙂
@Silvia – si inca o portie dubla si au iesit char mai bune decat prima oara ca le-am facut iuti dupa cum ne place noua 🙂
[…] Aceasta reteta se potriveste cel mai bine cu aripioare crocante la cuptor. Puteti incerca reteta de aripioare picante. […]