Repede-repede va povestesc reteta asta si fug la un somnic odihnitor ­čÖé Va asigur ca este o minunatie si pana la ea eu nu prea gustam ciorbele de peste. Dar de atunci incoace ciorba de peste a ajuns rapid in topul preferatelor mele.

Iata simplitate de reteta!


Ingrediente

200 grame de ceapa
3 catei de usturoi mari
o legatura de patrunjel verde
200 grame de rosii bucati (proaspete sau conserva)
2 morcovi
2 linguri de pasta de tomate
100 grame de vin alb
file de peste
oregano, sos iute de chilli, cimbru
sare si piper

Caliti mai intai putin de tot ceapa si usturoiul. Adaugati morcovii taiati cubulete si mai caliti putin pana lasa culoare. Adaugati apoi rosiile si sosul tomat, vinul si apa.

Dati in clocot si adaugati pestele taiat cubulete.

Adaugati apoi condimentele si la final, inainte sa o luati de pe foc, patrunjelul verde.