Ingrediente:
4 bucati piept de pui
1/3 pahar de faina
4 linguri ulei de masline
4 linguri unt
1/2 cana de vin alb
suc de lamaie
un borcanel de capere
patrunjel
sare si piper
Reteta este foarte simpla si foarte rapida: pentru inceput taiem pieptul de pui in caz ca este prea mare, il condimentam si il trecem prin faina, dupa care il prajim in ulei.
Il scoatem si il punem deoparte intr-o farfurie, dar sa stea undeva in apropierea aragazului pentru a nu se raci.
Intr-o alta tigaie amestecam vinul cu sucul de lamaie, caperele si untul si il lasam sa fiarba pana se injumatateste.
Sosul se toarna peste pui si se presara cu patrunjel verde.

Foarte apetisant…o sa incerc si eu ca arata tare bine.spor la gatit
@mamichan – bine ai venit 🙂 este o reteta foarte buna, atentie doar la capere sa nu fie prea acre 😐
te mai astept pe aici! 🙂
poate fi adaptata si in loc de capere sa se foloseasca altceva?
poti incerca sosul fara capere sau sa tai feliute cateva masline verzi 😉