eu calesc ceapa separatin functie de mancarea aleasa, la foc mic, mai multe minute, cu putina sare, pana se inmoaie si adaug putin piper macinat. carnea fripta fara grasimi, pulpe de pui sau carne de porc in bucati, apoi adaug condimentesi vin alb dupa caz, sa capete si mai multa savoare. pun peste carne suc de rosii sau bulon dizolvat, fierb putin si adaug ceapa. imi place foarte mult cum iese si cu verdeata deasupra, muuuuuulta, si mananc,si mananc… 🙂 cozia
Separat! Intai carnea, pe care o scot pe un servetel pana prajesc ceapa, apoi pun inapoi carnea. 😀
Intai carnea,dupa care arunc ceapa…si le calesc impreuna un timp, dupa care pun vin, sau apa, depinde de ce preparat vreau sa fac.
Nu gatesc absolut nimic cu ceapa, ca sunt alergica, si dilema e rezolvata.
eu calesc ceapa separatin functie de mancarea aleasa, la foc mic, mai multe minute, cu putina sare, pana se inmoaie si adaug putin piper macinat.
carnea fripta fara grasimi, pulpe de pui sau carne de porc in bucati, apoi adaug condimentesi vin alb dupa caz, sa capete si mai multa savoare.
pun peste carne suc de rosii sau bulon dizolvat, fierb putin si adaug ceapa.
imi place foarte mult cum iese si cu verdeata deasupra, muuuuuulta, si mananc,si mananc… 🙂
cozia
Ceapa apoi adaug carnea. Nici nu mi-a trecut prin cap ca se poate si invers :)))