De cand nu ne-am mai citit ultima data, lucrurile s-au schimbat putin. In ideea ca Natalia a devenit foarte pasionata de imagini frumoase colorate, pe care fie construim povesti, fie denumim obiectele din poza. 
Si cum aceasta colectie de articole este construita pana la urma pentru noi, ea reflecta tipul de activitati care ii fac placere Nataliei la acel moment. Sper insa sa va inspire si pe voi si sa va ajute. 
Natalia a ramas in continuare un pictor si desenator impatimit, asadar, una din indatoriile mele este sa ii gasesc foi frumoase pentru acasta activitate.
Restul seriei de articole o gasiti AICI


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Carti 

Saptamana aceasta vom povesti mai multe despre primavara. Daca primele doua titluri sunt evidente, Aventurile lui Minnie am ales-o pentru ca are doua povesti: una despre un picnic si una despre curcubeu, iar cele doua carti in engleza Chicken Licken si The Ugly Ducklin fac parte dintr-o serie de carti Usborne, tocmai primita cadou de Natalia si de care ne-am indragostit toti. Si chiar daca pana acum mi-au placut mult cartile de copii Usborne, acum am fost complet cucerita si le vreau pe toate! E posibil? 🙂
Imagini 
(dupa cum ziceam mai sus, avem o noua pasiune de a spune povesti dupa imagini frumoase)

Vocabular 

Surse: 1 2 3 4

Pagini de colorat