Calendar exclusiv pentru comunitatea Ama Nicolae
Odată cu începerea unui nou an, este momentul să prețuim momentele care ne unesc ca o comunitate. În semn de recunoștință pentru spiritul și energia extraordinară a grupului meu de pe Facebook și a comunității de cititori strânși în jurul acestui blog, sunt încântată să vă ofer un cadou special – un calendar personalizat pe 12 luni, decorat cu ilustrații îndrăgite de membrii grupului meu. Acest calendar nu este doar un mod de a marca zilele; este o celebrare a experiențelor noastre comune și un instrument pentru a îmbunătăți viața noastră de zi cu zi.

Reflecția unei Comunități: Fiecare lună a calendarului prezintă o ilustrație, aleasă cu grijă pe baza preferințelor grupului de cititori de pe Facebook. Pe grup, începem fiecare zi cu o astfel de ilustrație și ne lăsăm inspirați si motivați de ea. Pentru că mai mulți membri ai comunității mi-au împărtășit dorința de a avea aceste imagini și in format fizic, m-am gândit că un calendar este cel mai potrivit acum, la inceput de an!
Imaginile din acest calendar reflectă esența spiritului comunității noastre, reflectând interesele comune și momentele mărunte de bucurie din viața de zi cu zi. De la friguroasa lună ianuarie până la căldura festivă a lunii decembrie, fiecare pagină este un memento a bucuriei pe care ne-o aduce căminul nostru.

Pentru a asigura că acest calendar rămâne un instrument durabil pe tot parcursul anului, vă sugerez să tipăriți acest calendar pe hârtie copiator A4 de bună calitate. Puteți printa in fiecare lună câte o pagină sau să îi măriți rezistența prin laminare, mai ales dacă aveți deja unul pe care îl folosiți pentru diverse activități, mai ales de când se găsește laminator pret rezonabil. Această laminare nu doar că oferă calendarului un aspect elegant, dar asigură și rezistența acestuia la uzura zilnică.

Mai mult decât simple date: Acest calendar este conceput pentru a fi un instrument versatil pentru membrii comunității noastre. Iată câteva dintre modurile în care poate îmbogăți viața de zi cu zi:

  1. Urmărirea obiectivelor: Utilizați calendarul pentru a seta și urmări obiectivele lunare. Suprafața laminată vă poate permite să scrieți, să ștergeți și să rescrieți pe măsură ce obiectivele evoluează.
  2. Planificator de evenimente: Marcați evenimentele importante , întâlnirile sau programările voastre și ale familiei.

Sper ca acest calendar să vă aducă bucurie, dar și un sentiment de unitate, menținându-ne conectați nu doar virtual, ci și în rutinele noastre zilnice.

Puteți descărca GRATUIT acest calendar de aici. Iar dacă vă place și vă inspiră, vă rog să dați mai departe link-ul acestui articol.