Plan de curatenie martie 1

 

Bine v-am regasit la planul de curatenie! 🙂

Din aceasta saptamana am schimbat putin structura planului pentru ca doresc sa am cate o incapere din casa pe care sa ma concentrez in fiecare saptamana, pe langa ceea ce fac saptamanal si cele cateva idei punctuale de curatenie su organizare.


La mine camera de zi nu este foarte aglomerata, am foarte putina mobila si cel mai mult timp imi ia sa spal cele 4 geamuri, cu tot cu perdele si draperii.
In rest, in afara de sters in profunzime praful, as vrea sa curat si sa dezinfectez bine jucariile copiilor (mai ales ca R. este inca la faza in care molfaie tot) si am descoperit aceasta solutie bio pentru ele.
Apoi ar mai fi o suprafata destul de mare de parchet, pe care il spal deja de ani de zile cu otet si pe lana faptul ca ma deranjeaza mirosul de multe ori (meteahna ramasa din sarcina), imi cam raman urme. In aceasta saptamana, am inceput sa spal cu acest detergent bio si am fost foarte multumita. Acum as vrea sa curat bine cu carpa, sa ajung in toate colturile si sa sterg si sipcile (ceea ce mopul nu face).

Cam asta ar trebui eu sa fac in camera de zi. Dar voi adaptati aceasta lista in functie de nevoile voastre.

detergenti uz casnic vegis
Martisor si ajutor in curatenie de la Vegis 

Pe lista am mai trecut cateva activitati de curatenie si organizare, cea mai importanta pentru mine fiind cea de organizare in departamentul handmade, adica tot ce tine de cusut, lipit, vopsit etc. Am impresia ca le am atat de imprastiate incat nu ma mai apuc de nimic pentru ca imi e groaza sa le caut (va rog sa imi spuneti ca nu sunt singura!)

Cam asta ar fi pentru aceasta saptamana! Ne vedem saptamana viitoare.
Pana atunci, spor la treaba! 🙂