Ieri a fost o zi extraordinara!

Am organizat cu cameliaminisan.blogspot.com Atelierul de Borcane dulci si ne-am rasfatat cu multe clatite, dulceata si am pictat si decorat borcanele de dulceata.

Dupa fiecare editie imi vine sa spun „asta a fost cea mai reusita”, dar imi dau seama ca toate sunt grozave in felul lor, diferite, la fel de cat de diferite sunt temele si participantii.
Totusi aceasta editie imi va ramane in suflet ca una la care ma voi gandi cu mult drag.

M-am simtit foarte bine la Casa Bunicii si nici nu cred ca puteam gasi o locatie mai potrivita pentru aceasta tema. Ne-au primit cu atat de mult drag, au fost atat de atenti cu noi si ne-au ajutat enorm.
Va fac si o marturisire. Am intrat pentru cateva secunde in bucataria lor sa gust dulceata si sa o potrivim la gust si am vazut acolo o oala mare de supa pusa la fiert care arata exact ca oala de supa de la bunica mea – plina de legume si fierband molcom sa aiba aroma aia buna-buna. Toata ziua mi-a ramas mintea la supa aia si azi mi-am pus si eu la fiert o oala mare! :))

Participantii au fost extraordinari, au fost neasteptat de multi copii dragalasi, a venit si micutul Ioan (il veti vedea in poze), care la doar 3 luni se poate lauda ca a participat deja la doua Ateliere – unul acum si unul cand era in burtica la mami. De asemenea a venit si micutul David si el inca in burtica la mami lui si pe care il asteptam pe lume saptamana viitoare! 🙂

Casa Bunicii ne-a rasfatat cu un munte de clatite si ne-a asigurat si aluatul de clatite cu care participantii au facut chiar ei clatitele. Le-am uns cu dulceata proaspata si inca putin calduta si am mancat pe cinste.

Cum v-am obisnuit, Atelierul are doua parti, iar in partea creativa am pictat si decorat borcanele in care apoi am pus dulceata. Din nou ne-a surprins imaginatia fiecaruia dintre cei prezenti.

Dar va las pe voi sa vedeti ce minunatii s-au petrecut ieri!

Alaturi de noi au fost: Casa Bunicii, FoodCrew, Zile si Nopti, CreativeCircle, PrintPress