10 produse pentru curatenia de toamna de la dm drogerie markt.
In acest an va recomand 10 produse pentru curatenia de toamna de la dm drogerie markt. Veti gasi la ei produse de curatenie de calitate, la preturi foarte bune! Multe dintre ele costa doar 4.99 de lei si veti gasi si multe variante de produse prietenoase cu mediul.

Mi-a fost greu sa aleg doar 10 produse pentru acest articol. De exemplu, am renuntat sa va mai arat aici si detergentul de vase, pe care il folosesc deja de cativa ani de zile. Daca vreti sa vedeti mai multe recomandari, le gasiti aici.

Spuma activa pentru curatarea cuptorului dar si a gratarului.

Servetelele acestea de curatenie au devenit preferatele mele si le cumpar mereu, in diferite arome. Ma ajuta cand curat ceva rapid, dar au devenit foarte populare si pentru ca le folosesc cand dau copiilor sarcini de curatenie prin casa.

Detergent universal pentru podele – veti gasi mai multe variante, acesta l-am ales eu acum.

Acest burete de curatenie cu maner este genial! Am unul in baie si unul in bucatarie. Umpleti manerul cu detergent si il puteti folosi pentru a curata diverse suprafete. Este practic si eficient.

Veti gasi la dm si aceste pastile, care se dizolva in apa. Veti gasi si pulverizatoare speciale, dar, desigur, le puteti folosi in orice pulverizator vechi. Este o solutie perfecta pentru a reduce consumul de plastic din ambalajele produselor de curatenie!

Detergent pentru WC

Detergent pentru geamuri

Servetele speciale antistatice pentru ecrane.

Burete rezistent pentru vase.

Lavete din microfibra pentru curatenie. Din materiale reciclate, sunt preferatele mele! 🙂

Sper ca lista mea sa va inspire la urmatoarele cumparaturi in dm drogerie markt.