Trecut-au prea multe zile fara sa fi cumparat nici o carte noua.

Principiul era simplu: nu mai am loc nici de o revista in biblioteca!
Asa ca am decis ca pana mai citesc din ele si pot sa le expediez la mama sau sa le „dau” drumul libere in circuitul schimbului de carti timisoarean, nu mai cumpar altele si gata. Si m-am abtinut cu o disciplina riguroasa, demna de un martir. Dar azi, precum o femeie tinuta prea mult timp departe de ciocolata, o data libera si nesupravegheata intre carti am considerat necesar sa plec acasa cu un brat de ele.

Am gasit la Carturesti o oferta irezistibila de carti in limba engleza, 3 volume de literatura clasica, intr-o editie draguta, la doar 60 de lei. Am ales pachetul care continea Black Beauty si planific o recenzie care sa scoata cartea asta minunata din conul de umbra al filmului telenovelic.

In plus am gasit o carte de care citisem de curand in New York Times si care m-a cucerit instant. Nu spun despre ce e vorba deocamdata :D. Ideea e ca am citit din mall deja primul capitol si era sa ma smiorcai inestetic intr-un local de fite :)))

In plus si stelele au conspirat (mai exact Raluca) si tot azi am primit si doua carti de la bookblog.ro pe care am inceput imediat sa le citesc cu maxima incantare. Off, azi am inceput 3 carti! Ce cititor haotic am devenit!

Daca va intrebati unde pun cartile, ei bine, am improvizat un alt rand dublu de carti pe un raft din biblioteca. Deci acum mai pot cumpara cateva pana il umplu si pe asta! :)))

PS Si tot azi am ajuns la dodolotul numar de 100 de recenzii publicate pe bookblog! :)))