Conopida pane este una dintre cele mai delicioase gustari pe care le cunosc!
Foarte simplu si usor de facut, rezultatul este cuceritor pentru papile :))
Recomand cu multa caldura sa fierbeti conopida pe aburi, astfel incat floarea sa nu se rupa sau sa deterioreze prin fierbere traditionala.
Cand conopida este fiarta, o dati prin ou si o prajiti intr-o tigaie cu ulei incins….
…si incercati sa va abtineti sa nu o mancati pe toata inainte sa apucati sa o serviti la masa! 🙂
Arata minunat! Felicitari! Cred ca e si foarte giustoasa (eu ador conopida).
Ama mie imi place la nebunie conopida pane si multumesc de ideea de a fierbe conopida la abur…cu siguranta asa voi proceda data viitoare.
Daca imi permiti sa scriu ca eu la aceasta conopida pane adaug putina faina si putin praf de usturoi in ou…iese un deliciu…pupici!
iubesc conopida, cruda ori preparata in orice mod. Ama, pozele tale culinare sunt ametitor de faine!!
@Niko – multumesc! 🙂 si eu iubesc conopida si imi pare rau ca imi fac destul de rar timp sa o gatesc 🙁
@Melianda – ce idee buna mi-ai dat cu usturoiul! 🙂 eu asa o sa fac data viitoare
@Elena – multumesc mult si ma bucur sa te regasesc si aici 🙂
Papa bun…yami, ador conopida, excelent, meriti nota 10.
@Ducesa – multumesc mult 😉
se mai poate face si la cuptor cu putin cascaval deasupra SAU tartinabila(preferata mea) SAU cruda in salata cu ulei de masline si aceto balsamico plus alte legume (reteta asta o stiu de cand am fost ultima oara in IT)
Ama ai un 10 de la mine pentru ‘conopida’ 😉
@Azomiss – sau….sau…sau :))) ai dreptate! sunt asa de multe feluri delcioase!
Multumesc de 10 :*