Aceasta este o alta reteta inventata pe loc, cu ce aveam prin casa si pe care am construit-o cu atentie, la fiecare pas adaugand ingredientele care ma incanta pe mine.

Dar hai sa va povestesc si voua cum am procedat.

Aveti nevoie de

o mana de spaghete
ulei de masline
2-3 catei de usturoi
fulgi de chilli
1 ceapa rosie
1 ardei rosu
spanac tanar
Mozzarella Bocconcino de la Lactitalia

Fierbeti spaghetele si dupa ce le strecutati ungetile cu ulei de masline si cateii de usturoi dati printr-o razatoare foarte fina (ca pentru mujdei). Presarati fulgi de chilli si amestecati bine.

Apoi adaugati ceapa rosie si ardeiul tocate si amestecati.

In farfurie presati peste fiecare portie frunzulite de spanac si puneti cateva feliute de mozzarella.

Puteti servi rece sau….

cald 🙂


Cred ca ambele optiuni sunt irezistibile!