Solutii elegante si minimaliste pentru depozitarea bijuteriilor

Minimalismul a devenit tot mai popular in ultimii ani si tot mai multi oameni aleg sa aplice macar o parte din principiile sale. Desigur, exista acele cazuri – sa le zicem extreme – unde oamenii traiesc cu 50-100 de obiecte in total, nu au casa sau masina. Dar decizia lor de a trai altfel trebuie privita si din perspectiva eliberarii de povara materialismului, iar daca asta le aduce lor fericirea, cu atat mai bine.
Vestea buna este ca nu trebuie sa renunti la toate obiectele materiale pentru a fi un minimalism. Ci trebuie sa renunti la fix atatea obiecte cat sa te ajute sa ajungi la nivelul in care acest stil de viata iti aduce liniste, relaxare si o senzatie de eliberare.
Alaturand minimalismului teoriile lui Marie Kondo, ideal este sa pastram in casa noastra doar acele obiecte care ne aduc fericire si care ne plac.
Adica sa incetam sa ne umplem casele si dulapurile cu lucruri care nu ne plac cu adevarat si de care nu ne despartim din diverse motive: poate vom mai incapea vreodata in blugii aia, azi nu imi place acel pulover, dar poate la anul imi voi schimba opinia, nu pot renunta la bolul ciobit din dulap pentru ca il am de la mama s.a.m.d.
Cand vine vorba de bijuterii, multe dintre noi ne confruntam cu o problema de maximalisti: avem mult prea multe. Iar metodele de depozitare pentru ele vin sa ne si ajute sa mentinem ridicat acest numar.
Stiu ce ziceti, cand sunt atatea bijuterii minunate, e greu sa le limitezi numarul. M-am uitat putin pe Bijuterii Teilor si as fi plecat cu toate acasa!
Dar metodele de depozitare de mai jos va vor ajuta si sa pastrati doar cateva din bijuteriile voastree favorite si fiind deseori si neutre, pot fi utile si pentru a depozita bijuterii pentru barbati si astfel, sa vi le tineti la un loc.
Materialele alese pentru astfel de locuri de depozitare a bijuteriilor pot fi extrem de diverse: de la sticla, la lemn si metal. Eleganta este data de liniile simple si spatiul relativ redus de depozitare va va ajuta sa nu aglomerati inutil si, in cazul in care apare o noia bijuterie preferata, sa renuntati la una veche, pe care nu o mai folositi la fel de frecvent.

Vedeti mai jos 15 exemple de moduri elegante si minimaliste de a va depozita bijuteriile si sper sa va inspire in a pastra si voi doar acele bijuterii care va sunt cu adevarat dragi!