V-ati uitat vreodata lung la cutia goala de cereale, biscuiti sau paste inainte sa o puneti la gunoi? I-ati vazut vreodata potentialul de reutilizare, potentialul de a va ajuta sa organizati mai bine diverse hartii si obiecte marunte? Daca da, dar nu ati stiut exact cum sa procedati, veti gasi mai jos o multime de idei pentru a le pune in valoare cat mai bine.


 

1.Transforma cutiile de cereale in articole de papetarie

Nu mai e nevoie sa cumperi cutii si tavite scumpe! 🙂

Cutiile mici le poti vopsi, le pui pe spate un magnet si le prinzi de usa frigiderului pentru a tine la indemana pixuri sau alte accesorii.
Cutiile mari de cereale se pot transforma foarte usor in tavite de pastrare si organizare a hartiilor. Fie ca le prindeti de perete sau le lipiti una de alta, ele ofera spatiul ideal de stocare. Imbracati-le in hartie colorata si veti avea si un punct vesel de culoare pe birou.
Pentru cei mai priceputi, puteti sa taiati diferite cutii, sa le imbracati in hartie de cadou si sa le lipiti impreuna pentru a obtine suporturi de birou, atat pentru pixuri si creioane (in tuburile de la hartia igienica!), dar si pentru diversele maruntisuri de birotica.

birou - colaj
elefant.ro%20

2. Transforma cutiile de cereale in cutii de organizare
Taie si picteaza cutiile de cereale pentru a obtine bibliorafturi originale si personalizate. Le poti folosi pentru a tine corespondenta sau pentru a organiza documentele importante pentru familia voastra.
….si poti chiar sa tii ordonate incaltarile de vara! 🙂

depozitare

3. Transforma cutiile de cereale in organizatoare pentru bucatarie
Ai o multime de capace de la vasele de plastic, care se rostogolesc prin tot dulapul? O cutie de cereale, taiata pe jumatate, le poate tine ordonate. Iar in dulap, sticlele pot sta frumos stivuite in cutii de cereale culcate.
O cutie de cereale poate fi taiata pe lung si poate tine sticlutele marunte de condimente. Avantajul ar fi ca, pe langa faptul ca le tine ordonate, poti valorifica intreg spatiul dulapului – pentru ca va functiona ca un mic sertar improvizat – si nu vei mai avea condimente ratacite si uitate in spate.

 

kitchen

 

4. Transforma cutiile de cereale in organizatoare de sertare

Si ca sa refolosesti pana la capat, toate capacele decupate pentru proiectele de mai sus, pot fi reutilizate in sertare pentru a delimita spatiul si a-ti permite sa organizezi maruntisurile care de obicei aglomereaza sertarele. Daca vei imbraca fiecare cutie in hartie colorata, sertarele tale vor arata cu atat mai bine!
Si le poti folosi de la sertarul din bucatarie, la cel din birou sau cel in care tii lenjeria de corp.

sertare
vola.ro%20