De Scoala ursilor am tot auzit de ceva vreme, mai ales pe blogurile straine.
Iar cand, rasfoind Bebe Librarie (o librarie virtuala plina ochi cu carti pentru copii), am regasit-o si in romana (publicata de Ed. Cartea Copiilor), nu am rezistat tentatiei de a o comanda.

La prima vedere, vazand desenele, am fost putin sceptica de succesul ei. Dar de cand am rasfoit-o prima oara cu Natalia s-a si creat o vraja, acea senzatie care apare la cartile cu adevarat speciale. Si astfel am inteles si de ce este asa de populara.

Cartea prezinta viata a 12 ursuleti. 11 baitei si o fetita, mititica si neastamparata. Si de aici va puteti imagina de unde vine atractia 🙂 
Dar trecand de asta, Natalia adora sa numere ursuletii. Pagina dupa pagina, numaram. Ursuleti si mere. Ursuleti si perne. Ursuleti si umbrelute. 
In plus, fiecare activitate a ursuletilor este insotita de o pagina cu desenele obiectelor. De exemplu, ora de pictura este insotita de o pagina cu materia prima pentru desen si pictura, un grozav exercitiu de vocabular, dar si o sursa buna de joaca „gaseste obiectul in imagine”. 
Scoala Ursilor a devenit in scurt timp acea carte care este ceruta special din biblioteca si rasfoita pe indelete cu mare voie buna. 

Scoala Ursilor o puteti comanda de aici