A venit si momentul sa aparem in ziar. Da, da, s-a scris si despre Schimb de Carte Timisoara, puiutzul Schimbului de carti din capitala, ce creste si el hotarat, sanatos si bucalat.

Povestea din spatele articolului
Saptamana trecuta m-a sunat Geanina Jinaru si m-a rugat sa ne intalnim pentru a discuta mai pe larg despre ceea ce se intampla la intalnirile Schimbului de carti. Am stat mai bine de o ora, la o ceasca de ceai (ma rog, ceainic) la Carturesti, povestind vesele si relaxate despre pasiunea pentru carti si lectura. I-am prezentat ce se intampla la Schimb de Carti. Am incercat sa pictez cat mai exact tabloul intalnirilor noastre, ale discutiilor purtate, a pasiunii pentru carti si a planurilor de viitor. Mi-a promis ca ni se va alatura si ea la urmatoarele editii. Asa-i Geanina? :))Problema a aparut cand, joi, am mai primit un telefon: „Cand ne putem intalni sa facem niste poze?”Spaima mea fata de aparatul de fotografiat este legendara. As fi dat bir cu fugitii cu siguranta, dar m-am sacrificat pe altarul unei cauze nobile: popularizarea Schimbului de Carti. Asadar, m-am dus emotionata la „shooting”. Am avut un moment de panica cand am vazut ditamai aparatul de fotografiat: ma simteam de parca ma urcam pe scaun la dentist. A incercat Adi sa ma faca sa ma relaxez, sa-mi povesteasca lucruri nostime, sa-mi puna intrebari….In zadar. Mintea imi era acoperita doar de ceata irationala a gandului ca o fi pe bune legendele alea ca poza iti fura sufletul.
O organizatie secreta a iubitorilor de carti….
…la care are acces oricine.

Sper ca, datorita acestui articol, sa ajunga vestea si la cei care nu citesc bloguri, si la cei care nu se numara printre prietenii participantilor. Sa ajunga vestea exact la acel segment la care nu putem ajunge de pe blog.

Pentru ca nu este o intalnire a bloggerilor, ci a impatimitilor de lectura.

P.S. Nu ma cheama chiar asa cum apare in articol :)) O mica eroare (repetata) de tipar 😀