Cand am inceput sa pregatesc aceasta reteta, nici nu mi-a dat prin cap ca va avea un asemenea succes la copii!
Chiar si Robert, mai mofturos din fire, a mancat astfel avocado, morcov, usturoi si patrunjel fara sa clipeasca. Ba cu mare pofta!
Si se face atat de simplu, incat e pacat sa nu repet cat mai des astfel de combinatii!
In ultimul timp, Natalia sta doar cu mine in bucatarie, iar aceasta reteta ea a pregatit-o aproape in totalitate (eu doar am razalit usturoiul si morcovul).
Ingrediente
2 lipii mici
1/2 de avocado
Putina zeama de lamaie
1 conserva de ton
1-2 catei de usturoi
1 morcov mic
patrunjel verde
2 lingurite de maioneza (optional)
2 lingurite de mix de seminte
Zdrobiti avocado cu o furculita si stropiti cu putina lamaie.
Scurgeti conserva de ton de ulei si goliti tonul intr-un vas. Razaliti sau zdrobiti usturoiul si razaliti morcovul.
Amestecati apoi tonul cu avocado, cu usturoi, morcov, seminte, maioneza si verdeturi.
Ungeti pe lipie, rulati si masa este gata! 🙂