Sa stiti ca unul dintre avantajele de a lucra intr-o firma mare e diversitatea infinita de mailuri pe care le primesti zilnic. Daca la asta mai adaugi si faptul ca adresa ta de mail este o informatie publica, care mai apare si in anunturi, risti sa primesti sute de mailuri zilnic.
Si vin fel de fel de chestii ciudate. For example, am primit azi un mail cu un titlu sugestiv: 12 motive pentru care te afli in zodia ta. Eu raman la convingerea ferma ca nu ma aflu in zodia mea…dar hai sa urmarim motivele.

1. Muncesti cu inteligenta nu cu greutate. Na nu zau! De cand inteligenta te scuteste de oboseala, exasperare si plictiseala….

2. Timpul este intodeauna de partea ta. OMG!!!!! Imi este si frica sa cer timpul de care am eu nevoie pentru tot ce imi doresc sa fac…

3. Motto-ul tau : Prefer sa lupt decat sa ma schimb. Hmmm…somewhat true!

4. O asa clasa…mai rar. No comment! 🙂

5. Tie iti pasa ceea ce altii gandesc. Normal ca imi pasa. Si sa vina aici omul care indrazneste sa-mi spuna ca nu ii pasa.

6. Ca iepurasul cu baterii energizer – continui sa functionezi la nesfarsit. Sa va spun un mic secret: desi asa pare, tarziu in noapte, cand pun capul pe perna, adorm aproape instantaneu.

7. Intuitia nu te inseala. Un alt mic secret: intuitia functioneaza foarte bine dpdv profesional; in viata personala sunt un dezastru 🙂

8. Arme puternice – inteligenta si ironia. Dar uneori ajungi sa te ranesti cu armele tale.

9. Stii sa improvizezi. Well, dupa ceva HH oricine poate :)))

10. Nu iti place sa faci « valuri » Nope…

11. Flexibil in codul moral. Mmmm…yes! 🙂

12. Emotiile pot fi calmate cu ajutorul respiratiei. I am a control freak…bineinteles ca pot fi controlate.

Na ce zodie sunt? 🙂