La Richie am gasit aceasta initativa:

Am fost azi la centrul de care vorbeam, Serviciul de readaptare si reabilitare psihosociala pentru copiii strazii (Damsescu nr 53), si, impreuna cu Anda, am stat un pic de vorba cu o dra Loredana, unul din psihologii de acolo. Era bucuroasa ca vrem sa-i ajutam si ne-a dat cateva detalii. Deci au acolo 20 de copii in ingrijire, 11 baieti si 9 fete cu varste cuprinse intre 13-17 ani, unul singur avand 11 ani. La intrebarea noastra „cum putem sa-i ajutam” raspunsul a fost simplu „cu ce vrem noi, ca ei au nevoie de multe„. Ca sa fim mai specifici am hotarat ca cel mai util si de maxima necesitate ar fi un pachet alimentar intrucat bugetul alocat pe cap de copil/zi e de 8 lei asa incat se cam face foamea pe acolo. Deci daca ne adunam o mana de oameni si punem niste bani, facem ceva cumparaturi (nu pufuleti) si le impartim in 20 de pachete cadou: paine, uscaturi, chestii conservate nu perisabile, dulciuri etc. Cred ca ar trebui sa fixam o suma minima (ma gandesc ca 20 de lei nu e mult) pentru cei care vor sa contribuie, dar fiecare da cat il lasa mana.

Alta chestie cu care putem ajuta ar fi sa le donam niste haine sau incaltari pe care nu le mai folosim. Astea le vom da separat celor de la centru si se vor depozita in magazia lor de unde copii pot sa-si caute singuri ce li se potriveste. La fel, chiar daca a trecut vremea jucariilor pentru unii dintre ei, daca va prisosesc prin casa puteti sa le donati. Acolo am inteles ca se fac si ceva activitati cu ei deci la fel, daca aveti caiete in plus, rechizite etc, ar fi binevenite. Astea nu le vom cumpara pentru ca preferinta lor e hrana.

(http://richietm.blogspot.com/2009/12/spiritul-craciunului-3.html)

Daca doriti sa ajutati si credeti ca puteti da si voi putin pentru acesti copii il puteti contacta pe Richie pentru mai multe detalii.