Later Edit: Imi cer scuze pentru disparitia pozelor. Din pacate a fost o defectiune pe Picasa (care a afectat doar 0,05% dintre membri) si pozele mele au avut de suferit.

We’re sorry for the trouble this may have caused. Although this issue only affected roughly 0.05% of Picasa Web Albums users, we want to assure you that we have treated this issue with the highest priority.

LE 2 – le-am recuperat 😀

Stiu ca aceasta reteta nu este pe gustul multor oameni. Tocmai de aceea ma refer acum cunoscatorilor, cei care apreciaza delicatetea fuduliilor.

Nu stiu daca dezgustul multora are o nuanta de teama psihologica, daca acest fel reprezinta si un tabu freudian pus in farfurie, dar daca ar fi sa ma intrebati pe mine cultura culinara este minunata tocmai prin diversitatea ei.

De aceasta data am ales sa fac fuduliile intr-o tocanita acrisoara.

Am calit o ceapa peste care am pus o lingurita de boia si am mai lasat cateva secunde la prajit. Am adaugat peste 2 rosii tocate marunt, cu tot cu zeama lasata si un ardei taiat fasii. Am condimentat cu sare si putin piper si am mai adaugat putina apa (cam jumatate de cana), lasand sa fiarba bine, sa prinda aroma.

Intre timp am spalat fuduliile intr-o strecuratoare si le-am oparat.

Le-am adaugat in tocanita data in clocot si le-am lasat sa fiarba maxim 10 minute. Se servesc fierbinti, cu mult sos.