La Elefant gasiti reducere la cartile din colectia Girasol. Daca aveti deja carti de la ei, stiti deja cat sunt de faine. Daca nu, vi le recomand! La noi sunt carti foarte apreciate ­čÖé
Intrati aici sa vedeti toate cartile de la reducere.

De curand am inceput sa ii dau la Natalia miere din acest borcan. Este miere amestecata cu pastura, laptisor de matca si vanilie. Mai e nevoie sa va spun cat e de gustos? ­čÖé O gasiti de cumparat aici
Saptamana aceasta ne-am cumparat si noi aceasta carte si a ajuns foarte repede una dintre preferate. Cartea are o multime de poze cu obiecte si actiuni (verbe), grupate pe domenii de interes. O gasiti aici (inca este la super reducere – nu stiu cat mai dureaza – si transportul e gratuit)

Din aceasi categorie, dar pentru copii ceva mai maricei, este aceasta enciclopedie. Noi o avem deja si pe aceasta in biblioteca. La fel, e la reducere – aici.

Avem mai multe carti din colectia celor doua de mai jos si ne plac foarte tare. Au o multime de activitati, pagini de colorat si de decupat. Ambele sunt la reducere acum.
Aceasta e aici

iar aceasta aici

Si pentru ca suntem in faza Minnie :))
Set aici.