Da, stiu. Eu sunt de vina si naivitatea de a semna un contract cu RDS trebuie platita prin torturi prelungite. Nu e prima oara cand scriu despre asta si cu toate ca relatia mea cu RDS a fost si pana acum proasta, de data asta lucrurile au intrecut orice masura.

Dupa cateva reclamatii facute in ultima perioada din cauza conexiunii mizerabile, cand mi-a picat netul luni seara nu m-am impacientat si resemnata cu ideea ca asa e RDS-ul, mi-am petrecut seara cu o carte in brate, departe de tentatiile lumii moderne.

Totusi cand dupa 24 de ore nu si-a revenit – satula de conexiunea greoaie de pe Vodafone – sun la serviciul tehnic, unde as putea spune ca sunt deja abonata. Un operator sictirit si arogant, ma informeaza sec ca am fost deconectata pentru neplata.
Nu va pot reda in cuvinte socul, nervii si stupoarea!

Asa ca am incercat sa imi raspund la unele nelamuriri:

1 avand data scadenta 31 august, la care se adauga cele 5 zile de gratie in care mai ai timp sa platesti, de ce mi s-a taiat netul dupa doar o zi?

2 cum sa iti taie cineva un serviciu pentru o restanta de o luna?

3 de ce ma taie acum, in conditiile in care alta data puteam plati si o data la 5 luni fara probleme? (din cauza coziilor infernale de la caserii, aleg varianta de a merge mai rar)

4 de ce imi taie doar internetul – nu si telefonul si cablul?

Doriti sa stiti raspunsul operatorului la toate aceste intrebari? E simplu cand vorbesti cu expertii de la RDS si raspunsul nu poate fi decat unul: „NU STIU!”

Mi-a zis ca toate aceste intrebari imi vor fi lamurite de cei de la departamentul Vanzari din cadrul sediului de pe str. Aries. Dupa ce toata noaptea m-am zvarcolit in pat de nervi, dis-de-dimineata (mai exact ora 9, cand in sfarsit se deschide!) ma prezint la ei sa obtin niste explicatii.

Repet intrebarile si primesc acelasi raspuns: „NU STIU!” Ba mai mult, domnul de la vanzari imi spune ca el se ocupa de contracte si la intrebarile mele nu poate raspunde decat operatorul de la serviciul tehnic (!!!!!!!).

Resemnata, m-am dus la casierie sa platesc cei 25 de lei datorati si am obtinut macar un raspuns de la casierita. Zambind jenata mi-a spus „Lasati domnisoara, ca nu sunteti singura. Asa fac cu toata lumea!”

***poza preluata de aici