Aceasta reteta am gasit-o pe cevabun.ro si noi cum suntem mari amatori de chestii picante nu se putea sa nu o incerc.
Ingrediente
5-6 pulpe de pui dezosate
2 lingurita pasta de ardei iute
2 linguri de otet
2 linguri de zahar
3 linguri sos de soia
3 linguri de sos de peste
1 lingurita usturoi tocat
piper
Ingredientele se amesteca toate intr-o marinata in care se pune carnea de pui.
Vasul se da la rece – minim 2 ore, chiar si peste noapte inainte de o iesire la gratar 🙂
Prajiti carnea pe gratar (fie el exterior sau interior, dupa cum aveti norocul si cum e vremea) pana se patrunde bine. Eu le-am servit cu orez cu legume si ou.
Pofta buna sa aveti! 🙂
Hmm..mmm…this looks simply scrumptious. Thanks for sharing.
Kristy
thank you Kristy 😉
[…] Pulpe de pui la gratar […]