Ingrediente:
4 bucati piept de pui
sare si piper
200 gr. ciuperci
1 lg ulei
1 lamaie
1 cana fasole verde
2-3 linguri de faina
cateva linguri de lapte
3-5 catei de usturoi
1 Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.
2 Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.
3 Intre timp, razaliti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.
4 Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.
5 Intr-o alta tigaie, usturoiul razalit marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.
6 Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sosul si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.
Suna bine,si arata bine,voi incerca si eu reteta!e gustoasa????
Mariana – foarte gustoasa :))
Am incercat reteta!
Este ACRAAAAA!
Faci ulcer daca mananci chestia asta!
Sorry!
Am incercat reteta!
Daca pui o lamaie, asa cum este indicat, este ffff ACRAAA!
Faci ulcer daca mananci chestia asta!
Sorry!
@misu – imi pare rau 🙁 mie nu mi-a iesit asa de acra, nu imi dau seama ce s-a intamplat