Nu ma voi lansa in filozofii complicate, ci voi vorbi despre doua proiecte de suflet.

In primul rand, vreau sa semnalez o incercare extraordinara de a ajuta unul dintre acele multe cazuri de tineri foarte bolnavi, care pot fi salvati doar contra unei sume uriase de bani. Incercand cu greu sa trec peste gandul ca viata si moartea ne sunt cantarite in bucati de hartie, incercarea unei bloggerite de a aduna bani pentru o asemenea cauza mi-a adus un pic de caldura in suflet.

Cazul mi-a fost semnalat de Mihai si bloggerita in cauza lanseaza o licitatie pentru a petrece un weekend la ea acasa in Elvetia. Mai multe detalii despre licitatie puteti citi aici.

In al doilea rand, va prezint un nou blogulet deschis pe contul meu, dar in numele altcuiva. Suna complicat, nu?

Ei bine, am decis sa il ajut pe unchiul meu, care creste cativa iepurasi de rasa, sa arate lumii aceste animale pufoase si frumoase. Unii dintre acesti iepurasi au ajuns si pe masa mea si pot garanta pentru calitatea lor deosebita. Recunosc, sunt lipsita de suflet si sensibilitate din moment ce pot vorbi cu voluptate de sacrificarea acestor pufosenii, dar va garantez ca nu este carne mai sanatoasa decat cea de iepure (nu are deloc colesterol!) si cum o gatesc eu este si incredibil de gustoasa.

Asa ca va invit sa ne vizitati bloguletul – Iepurii lui Zoli – sa va minunati de iepurasi si (daca vreti) chiar sa cumparati.
Hint: o femela sta sa nasca in februarie, asa ca stati cu ochii pe blog sa vedeti cum cresc iepurasii de Paste 🙂