Am ramas surprinsa cat de repede se prepara aceasta prajitura si mi-a placut si cum arata la final, luand in vedere ca nu investesti deloc timp pentru a o aranja in vreun fel.
Cititi mai jos cum se prepara si nu ezitati sa o preparati cand aveti nevoie rapid de ceva dulce. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ingrediente
200 ml ulei
2 oua
curatati de bobite 1/2 baton de vanilie
230 gr lapte 

200 gr zahar 
375 gr faina
3 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare
200 gr zahar brun
3 lingurite scortisoara 
100 gr unt
Intr-un vas amestecati ingredientele uscate: zahar, faina, praf de copt, sare.

Intr-un al doilea vas, bateti usor uleiul cu ouale, adaugati vanilia si laptele. Integrati treptat amestecul de faina, pana aveti un aluat omogen.
Intr-un al treilea vas, amestecati zaharul brun cu scortisoara. 


Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din cantitatea de aluat si imprastiati peste aluat jumatate din cantitatea de zahar & scortisoara. Turnati peste restul de aluat si deasupra pudrati restul de zahar & scortisoara.
Topiti apoi untul si scurgeti-l in zig-zag peste prajitura.

Bagati prajitura in cuptorul incins la 180 de grade si coaceti pentru o jumatate de ora sau pana trece testul cu scobitoarea.

sursa