Planul saptamanal de curatenie – martie 2022 (2)
Bine v-am regasit si in aceasta saptamana, cu un nou plan de curatenie. Saptamana aceasta primavara isi face simtita puternic prezenta, prin urmare ti-am sugerat mai multe sarcini care sa reflecte vremea mai calduroasa de afara.
Sper sa iti fie de ajutor si sa te ajute si in aceasta saptamana!

Iti voi explica acum cum sa il folosesti cat mai eficient. 

1. Fiecare zi a saptamanii are o anumita tema.
Acestea sunt incaperi din casa de care sa te ocupi in acea zi.
Este important sa aloci aici sarcini simple si rapide, de intretinere. Pune la loc lucrurile care nu isi au locul acolo, sterge praful, spala o zona intens folosita etc. 
Ca idee, incearca sa te incadrezi in 30 de minute cu sarcinile pentru fiecare zi. 
Am lasat libera ziua de vineri & weekendul pentru a recupera eventuale sarcini pe care nu ai apucat sa le faci in celelalte zile sau alte sarcini mai generale. 

2. Sarcinile zilnice 
Aici poti sa treci sarcini pe care trebuie/vrei sa le faci zilnic. De exemplu, sa lasi mereu chiuveta curata seara. 
Aceste sarcini fac parte din rutina zilnica a casei tale, deci le-am lasat libere si le poti completa tu, dupa cum ai nevoie. 

3. FOCUS
A treia sectiune este dedicata curateniei in profunzime. In fiecare saptamana, iti propun sa ne concentram pe 1-2 incaperi din casa si sa ne ocupam acolo de sarcini de curatenie sau organizare mai profunde. Aici poti sa iti treci orice sarcini de care crezi tu ca trebuie sa te ocupi si o poti face oricand pe parcursul saptamanii.

Poti descarca PDF-ul de aici
Sper sa iti fie de ajutor!