Dragi parinti,

Sa va notati bine numarul acesta si sa-l tineti la indemana.

Doctorii nostri de familie, oricat de grozavi, calzi si implicati ar fi, nu va vor raspunde mereu la telefon. Si uneori, in creierii noptii, parca nici voua nu va vine sa ii treziti pentru ceva ce va ingrijoreaza, dar de care nu sunteti sigur ca poate astepta pana dimineata. Poate nu vreti sa scoateti copilul din pat si sa-l duceti la urgenta la 2 dimineata.

Un proiect de la Cluj a devenit proiect national. Un call center pediatric non stop, cu doctori care va raspund la orice ora si va sfatuiesc. Va indruma, va ajuta sa va dati seama daca e de mers la urgenta sau ce tratament puteti aplica, ce simptome sa urmariti.

 

call center pediatric
call center pediatric

 

Ceea ce este extraordinar este numarul urias de cazuri rezolvate si gradul de multumire al parintilor care au folosit serviciul. Sa fim sinceri acum, o mama panicata de sanatatea copilului este cea mai dificil de multumit fiinta de pe pamant. In plus, am cunoscut si eu cateva mame care au apelat pana acum la acest serviciu si au fost foarte multumite de ajutorul primit.

 

Va las mai jos mai multe date statistice si nu imi ramane decat sa felicit atat oamenii care au avut ideea de a crea acest serviciu, care au luptat sa il aduca la nivel national, cat si echipa de medici care fac acest proiect posibil si atat de apreciat.

Dati si voi vestea mai departe. Stiti cum e, bolile vin noaptea si in weekend. Niciodata nu se stie cand aveti nevoie de un asemenea numar.

Multa sanatate!